ИГРАЙ И СПEЧЕЛИ

 

ИЗПРАТИ НИ ТВОИТЕ СНИМКИ

Животът е по-забавен, когато е споделен. Снимай се със смути или сок Frudada по време на закуска, разходка в парка или на любимото ти място и ни покажи как се вписва в твоя ден. Добави #frudaday, посочи наградата, за която участваш с #udaya или #puffybg и я сподели на нашата стена или натисни бутона по-долу.

Игра

ТВОИТЕ СНИМКИ

1. СНИМАЙ СВОЯ ДЕН С FRUDADA

2. СПОДЕЛИ С #FRUDADAY ВЪВ FACEBOOK.COM/FRUDADA ИЛИ INSTAGRAM

3. СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ

2-ДНЕВЕН БИЛЕТ ЗА UDAYA FESTIVAL

Потопете се в ободряваща и активизираща виняса флоу практика с музика на живо или последвайте блаженството в дълбоко релаксиращата ин йога. Ще имате богат избор, който да задоволи всяко ваше желание.

Научи повече…

5-ДНЕВНА ПОЧИВКА ALL INCLUSIVE ОТ UDAYA

UDAYA LIVE е световно признат фестивал за отдих в Югоизточна Европа. Насладете се на йога, музика на живо, танци, плуване, нови приятели и забавление на слънце … точно като летен лагер. Празнувайте практиката си в компанията на някои от най-добрите световни йога ментори и музиканти. 

Научи повече…

5 ХАМАКА PUFFY REVOLUTION

Пъфи представлява ултра-преносим, лесно надуваем хамак, който ще можеш да вземеш навсякъде със себе си. То се надува и прибира за секунди без нуждата от помпа или каквито и да било други помощни средства. Направено е от супер лека и здрава материя, позволяваща използването му във всякакви условия и на най-различни терени.

Научи повече…