За Frudada

Създадохме Frudada, за да откриваме заедно сладостта от активния и истински начин на живот.

За да създаваме продукти, които са вкусни и които те карат да се чувстваш добре, без нищо лошо или ненужно в тях. 

А какво по-добро и вкусно от смути? 🙂

Азбука

Най-важни за едно смути са плодовете и зеленчуците. Затова избираме само най-добрите и вкусни сортове плодове – свежи или замразени, спрямо сезона, и от региона, който е най-подходящ за тях. Например високото качество на нашето горско смути идва от българските горски плодове, които използваме, като черни боровинки, диви малини и къпини.

 

За Frudada
За Frudada

Технология

Използваме метода на студено пресоване за добиване на пюре и сок едновременно.  С помощта на различни комбинации от пресоващи шнекове и сита, може да произведем пюре и сок от различни плодове и зеленчуци. Така извличаме максимално полезните вещества на целите плодове –  фибри и витамини. 

 

Иновация

Целият производствен процес от извличането на сока/пюрето във вакуумна камера до бутилирането се случва при неоксидационни условия. Това позволява получаването на сокове и пюрета със значително по-високо съдържание на полифеноли (антиоксиданти) и запазва максимално вкуса и хранителните качества.

 

За Frudada
За Frudada

Свежест

След това соковете и пюрета преминават през щадяща пастьоризация с цел унищожаване на вредните бактерии, което допълнително запазва вкуса, свежестта и хранителната стойност.

Затова смутита на Frudada се съхраняват в хладилник. Свежестта е на „fresh“, а качеството е по-добро заради използваната технология.

 

Финалната дума
е в теб!

За Frudada